NIBE är en global koncern som utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter. Allt startade i småländska Markaryd för 70 år sedan, i en region som är välkänd för sin företagsamhet.

Vi värdesätter vårt nordiska arv genom att ta vara på naturens kraft. Vi kombinerar förnybar energi med ny intelligent teknik för att erbjuda effektiva lösningar så att vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid.

NIBE Group är en global koncern som bidrar till ett minskat klimatavtryck med våra energieffektiva produkter och lösningar inom tre affärsområden, Climate Solutions, Element och Stoves.

Vi har ett brett utbud för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter samt komponenter och lösningar för intelligent uppvärmning och styrning inom industri och infrastruktur.

Vi på NIBE är av naturen envisa och ger oss aldrig. Vi tror på gammaldags hederlighet, medmänsklighet och vikten av att hålla vad man lovar. Vi gillar att hålla fast vid vår historia. Vi bryr oss om orterna där vi finns och människorna som bor där. På så sätt är vi kanske traditionalister. Men vi är samtidigt ett resultatinriktat världsledande innovationsföretag med fokus på att skapa nytta och besparingar för våra kunder.

Vi letar ständigt och nyfiket efter nya tekniska lösningar för att förbättra våra produkter och tjänster. Vi vill växa med god lönsamhet och vi ställer höga krav på både oss själva och våra partners. Det är detta som gör NIBE unikt. Vi har fötterna på jorden samtidigt som blicken är stadigt riktad framåt. Och vi arbetar oförtröttligt för att ge världen bättre energilösningar. Vi ger oss som sagt aldrig.

Varukorg
Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.