Köpvillkor
Dessa köpvillkor gäller när du gör ett köp på webbsidan vvs-bad.se. Vi är en vanlig rörmokarfirma med installerat & klart priser (fastprisinstallationer)

Beställningar
När du gör en beställning på vvs-bad.se så väljer du i vilken stad som installationen skall ske, vi utför ej installationer i hela Sverige så kolla om din stad finns med.

Rotavdrag
Du anger vid produkten om det skall vara med eller utan rotavdrag. Om Skatteverket inte beviljar hela eller delar av rotavdraget, kommer motsvarande belopp att faktureras dig i efterhand.

Priser
Priserna på vvs-bad.se anges ink moms, om det skulle vara angivet ett felaktigt pris så kommer inte priset att gälla om det är uppenbart. Vi kontaktar er självklart och erbjuder då ett förmånligt pris för produkt och installation.

Betalning
Vi skickar en faktura när installationen är klar. Den är ställd på 10 dagar.

Leverans/installationstid
Produkten blir installerad inom 5 arbetsdagar (så länge ni har tid). Skulle det vara som så att det är en längre leveranstid på produkten ni har köpt så kontaktar vi er med leveranstid.

Ångerrätt
Du har enligt lag rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar, om det gäller en produkt med installation så gäller ej detta när produkten är installerad. Men självklart fram tills dess.

Reklamation
Om det är något fel på din produkt har du rätt att reklamera fel som uppkommer inom tre år från produktens installation (ansvarstiden). Du behöver alltid reklamera inom skälig tid från det att du borde ha märkt felet. Din rätt att reklamera upphör senast två månader efter att ansvarstiden på tre år har passerat.

Grundvillkor
För att vi skall kunna göra dom flesta installationer (t.ex. blandare, beredare m.m.) så behöver det finnas en fungerande avstängningsventil. (Detta finns hos nästan alla) För övrigt så har vi inte så många regler när det kommer till installerat & klart. (Vi löser dom flesta hinder vi dyker på)

Blandare
Det man kan kolla innan man beställer en dusch eller badkarsblandare är avståndet mellan rören där blandaren kommer ut. Våra blandare på hemsidan är 160c/c (16 cm mellan rören) Det finns även 150c/c och skulle det vara som så att ni har 150 c/c (15cm mellan rören) så kan ni bara skriva det i fältet övrigt så tar vi med en modell som passar.

Badkar/dusch
För att installera ett badkar så måste det finnas en fungerande golvbrunn där badkaret skall stå.

Vattenutkastare
Det behöver finnas ett kallvattensrör i närheten som vi kan koppla oss på.

Varmvattensberedare
Gäller vi utbyte av en gammal beredare, det skall finnas en golvbrunn i utrymmet och har ni beställt en vägghängd modell så skall det vara ordentligt kottlat i väggen.

Vattenfelsbrytare
En vattenfelsbrytare skall installeras direkt efter vattenmätaren, ibland kan detta vara lite svårt att få till då man i vissa lägen har vattenmätaren under en varmvattensberedare eller liknande. Är man lite osäker så får ni gärna skicka en bild till info@vvs-bad.se

WC-kvarn
Gäller vid utbyte av en gammal wc kvarn.

Varukorg
Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.