Detta traditionella schweiziska varumärke återspeglar en symbios av design, kvalitet och funktionalitet. LAUFEN, premiummärket ligger under Roca-paraplyet, är en av världens ledande tillverkare med ett globalt distributionsnätverk.

Företagets kärnkompetens är dess kunskap inom området sanitetsgodstillverkning. Under 130 år har varumärket LAUFEN använt det äldsta formbara materialet som människan känner till för att tillverka innovativa sanitetsprodukter i toppmoderna anläggningar med legendarisk schweizisk precision. Kunskap om badrummet som helhet utvecklades från LAUFENs kompetens inom keramiktillverkning och sofistikerad design. Det som gör LAUFEN-produkter unika vid första anblicken är att deras schweiziska design som förenar två stora designtrender: känslomässig italiensk design från söder och den nordliga traditionen av designprecision och tydlighet.

För LAUFEN har kvalitet två aspekter: tillverkningskunskap och hög grad av praktisk nytta som det färdiga badrummet ger kunden – vilket ofta inte är direkt uppenbart. LAUFEN, ett schweiziskt företag som tillverkar produkter som gör att vatten, en värdefull resurs, kan användas sparsamt, visar på detta sätt ett engagemang för att bevara naturresurser och miljövänlig produktion.

LAUFENs engagemang för hållbarhet är inbäddat i dess vision att vara det bästa premiummärket för badrum och att växa hållbart och ansvarsfullt. Därför lovar LAUFEN att i framtiden anta ett holistiskt synsätt på livscykeln för sina produkter och utarbeta strategier för att förbättra på alla stadier.

Varukorg
Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.