Köpvillkor
Dessa köpvillkor gäller när du gör ett köp på installeraVVS.se. När du beställer en produkt via installeraVVS,se så är det alltid ink montage.

Beställningar
När du gör en beställning på installeraVVS.se så väljer du i vilken stad som installationen skall ske, vi utför endast installationer i dom städerna som du kan välja mellan. Ni måste vara över 18 år för att beställa produkter på installeraVVS.se

Rotavdrag
Du anger vid produkten om det skall vara med eller utan rotavdrag. Om Skatteverket inte beviljar hela eller delar av rotavdraget, kommer motsvarande belopp att faktureras dig i efterhand.

Priser
Priserna på installeraVVS.se anges ink moms, om det skulle vara angivet ett felaktigt pris så kommer inte priset att gälla om det är uppenbart. Vi kontaktar er självklart och erbjuder då ett förmånligt pris för produkt och installation.

Betalning
Vi skickar en faktura när installationen är klar. Ni bestämmer själva om ni vill betala på 1 eller 3 månader.

Leverans/installationstid
Produkten blir installerad inom 5 arbetsdagar (så länge ni har tid). Skulle det vara som så att det är en längre leveranstid på produkten ni har köpt så kontaktar vi er med leveranstid.

Ångerrätt
Du har enligt lag rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar, då det gäller en produkt med installation så gäller ej detta när produkten är installerad. Men självklart fram tills dess.

Reklamation
Om det är något fel på din produkt har du rätt att reklamera fel som uppkommer inom tre år från produktens installation (ansvarstiden). Du behöver alltid reklamera inom skälig tid från det att du borde ha märkt felet. Din rätt att reklamera upphör senast två månader efter att ansvarstiden på tre år har passerat.