Allting började en gång vid vackra Ivösjön i norra Skåne – och på samma plats, i Bromölla, hittar du oss än idag. Vi har arbetat med porslin i över hundra år och med badrum i över åttio. Ifö är ett av de ledande och mest älskade varumärkena i svenskarnas badrum genom tiderna, med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som toaletter, tvättställ, möbler, dusch och bad.

Även om all produktion sker i certifierade och datoriserade hypermoderna fabriker, står det traditionella hantverkskunnandet och miljön i centrum för vår tillverkning. Med den nordiska designtraditionen tar vi in naturen och kombinerar estetik och funktionalitet.

Naturens färger och naturmaterial går igen i vår design. Den passar dig som vill ha ett hem som utstrålar harmoni och kvalitet. Våra lösningar är framtagna med respekt för naturen. Vi producerar så miljövänligt som möjligt och väljer hållbara material med hög kvalitet med lång livslängd. Vi tycker att vardagslivet ska vara enkelt.

Vår design bygger på respekt för den nordiska designtraditionen
Vi älskar funktionalitet, rena linjer och långlivade produkter, vilket har sina rötter i konsten att använda utrymme och naturliga material som trä och sten för att ta in känslan av världen utanför.

Det hårda klimatet tvingade människorna här i norr att välja funktionalitet framför prålighet, vilket gjorde att enkelhet blev en del i designfilosofin. Därför sätter Ifö miljön först i både tillverkning och visuellt uttryck.

Vilka är huvudingredienserna i nordisk design?

• Enkla siluetter med betoning på naturliga material.
• En neutral färgpalett för att skapa harmoni.
• Naturliga material som trä, sten och porslin.

Varukorg
Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.