Grundfos AB har sitt huvudkontor i Mölndal strax utanför Göteborg. Vi har sålt Grundfos produkter sedan 1963, då de första vattenförsörjningspumparna levererades till svenska kunder. Sedan dess har pumpprogrammet och servicen kontinuerligt utvecklats, så att Grundfos AB idag kan fungera som en komplett leverantör och fullservicepartner när det gäller pumpar och pumplösningar för de flesta användningsområden.

På huvudkontoret i Mölndal finns det säljare, produktspecialister och servicepersonal som kan hjälpa till med att välja och dimensionera rätt pump för ändamålet. Utöver detta finns vi representerade över hela Sverige, från norr till söder, med det största distriktskontoret i Stockholm.

Snabb och korrekt leverans av pumpar är särskilt viktigt för oss. Vi har ett skandinaviskt centrallager i Danmark och vi prioriterar logistik som ett viktigt kundserviceområde.

Driftsäkerhet, effektivitet och lång livslängd är viktiga faktorer som följer med när du köper en Grundfosprodukt. Men vi nöjer oss inte med att bara sälja en produkt till dig. Vi vill att du ska vara nöjd med produkten och känner därför ett ansvar för att den fungerar bra under hela dess livslängd. Det är då Grundfos Service kommer in i bilden!

Runt om i Sverige finns det auktoriserade servicepartners, där man har den kunskap och erfarenhet som krävs för att reparera och installera pumpar. Dessa verkstäder och vår egen servicekapacitet gör att kunden, oavsett var i landet han befinner sig, kan få råd och hjälp att hitta den rätta pumplösningen.

Varukorg
Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.