GROHE är ett ledande, globalt varumärke med kompletta lösningar för badrum och kök. Sedan 2014 är GROHE en del av den starka varumärkesportföljen hos LIXIL, en tillverkare av banbrytande vatten- och bostadsprodukter. För att kunna erbjuda "Pure Freude an Wasser" bygger varje produkt på varumärkets värderingar: teknologi, kvalitet, design och hållbarhet.

GROHE erbjuder livsförbättrande lösningar och tjänster med sina dedikerade produktportföljer GROHE QuickFix, GROHE Professional och det förstklassiga GROHE SPA. Alla tillgodoser de specifika behoven hos GROHEs affärspartners och deras differentierade målgrupper. Med vatten i centrum för verksamheten, tar GROHE sitt ansvar enligt LIXILs påverkansstrategi ( LIXIL Impact Strategy) med en resursbesparande värdekedja: från koldioxidneutral produktion, eliminering av plast i produktförpackningar, hela vägen till vatten- och energibesparande teknologier som GROHE Everstream, en dusch som återanvänder vattnet.

LIXIL (TSE-kod 5938) skapar banbrytande vatten- och bostadsprodukter som löser utmaningar inom vardagen och gör bättre hem en verklighet för alla, överallt. Med utgångspunkt i sitt japanska arv utvecklar företaget världsledande teknologier och innovationer som förändrar hemmen. LIXIL utmärker sig tack vare sin meningsfulla design, entreprenörsanda, ansvarsfulla affärstillväxt samt sitt engagemang för att förbättra tillgängligheten för alla. Allt detta kommer till liv genom branschledande varumärken som INAX, GROHE, American Standard och TOSTEM. Cirka 55 000 anställda, verksamma i mer än 150 länder, är stolta över att skapa produkter som berör mer än en miljard människors liv varje dag.

Varukorg
Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.