Stort eller litet – badrummet är ett av ditt hems viktigaste platser. Badrummet används från morgon till kväll, och ska vara en plats där du kan trivas och må bra. Det har vi på Alterna badrum tagit fasta på när vi skapat våra produkter. Med användaren i fokus, och med stor respekt för kvalitet och miljö, har vi byggt upp ett sortiment av produkter och lösningar för alla smaker och behov. För att du ska kunna skapa ett badrum att trivas i – i dag, i morgon och i år framöver.

Något som både kunder och installatörer uppskattar väldigt mycket, är att alla produkter så gott som alltid finns tillgängliga direkt. Tiden mellan beställning och leverans är lika lång som det tar att svänga förbi något av alla våra lager och hämta grejerna. Ingen behöver vänta. Inte installatören, inte du. När du väl bestämt dig är det nya badrummet snart klart.

När du väljer Alternas produkter drar du nytta av att moderföretaget har slipat på kvalitet och funktion i 350 år. Så länge var det sedan franska Saint-Gobain bildades för att bygga slottet i Versailles. När slottet nyligen renoverades var det Saint-Gobain som återigen fick göra jobbet. I Sverige är det Dahl, ledande på allt som har med flödande vatten att göra, som säljer Alterna.

Kvalitet och funktion är två ledord vid produktion och design av Alternasortimentet oavsett produkt. Vårt koncernbolaget Saint-Gobain är ett av de bolag som har signerat FN Global Compact avtalet. Ett avtal med 10 punkter för att skapa internationella principer kring ämnen relaterade till miljö och mänskliga rättigheter.

Varukorg
Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.